Вкусняшка - Лучшие рецепты блюд

12 ужинов в подарок. Закажи Grow Food сейчас и не плати за ужины.

Категории

setahun sekali je boleh jumpa AIR KATIRA ABU BAKAR ni (mukbang malaysia)

0 Просмотры
Опубликовано на В Детское меню

Спасибо! Поделитесь с друзьями!

URL

Вам не понравилось видео. Спасибо за то что поделились своим мнением!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Growfood Growfood GOODS

Описание

Untuk menu penutup puasa 2020 kali ni aku akhiri dengan air katira! Air katira ni sangat istimewa sebab bulan puasa je ada, bulan lain hari biasa memang tak ada huhu! Harap korang enjoy video ni! Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D


SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING!
.............................................

https://www.facebook.com/Isaacosmangaming-115989570087787/

https://www.youtube.com/channel/UCU_BPPjVIAJUFEMUReU_M5A


SUBSCRIBE Kekti Mazlan!
.............................................

https://www.youtube.com/channel/UCfmNnT4rS0kzJhiqeqf_9jg





FOLLOW ISAACOSMAN DI :
.............................................

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/isaacosman.tv/

FACEBOOK PAGE
https://www.facebook.com/isaacosman.tv/

TWITTER
https://twitter.com/IsaacosmanTV

EMAIL (BUSSINESS)
isaacosman.tv@gmail.com



#mukbangmalaysia #asmr #eatingshow



Tentang Isaacosman.tv:

Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut.

Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

Показать больше

Написать комментарий

Комментарии

Комментариев нет. Будьте первым кто оставит комментарий.


------ -----
Top.Mail.Ru